Kala & äyriäinen

Grillattu katkarapusalaatti

Grillatun katkarapusalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 400 g katkarapuja, kuorittuna
    • 2 banaanisalottisipullia, kuorittuna
    • 8 pientä tomaattia
    • 1 lime
    • 2 rieskaa
    • rypsiöljyä
    • suolaa ja mustapippuria
    • rapeita salaatinlehtiä ja kasviksia
    • Kastike:
    • 1 dl majoneesia
    • 0.5 dl crème fraichea
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1-3 tl korealaista chilitahnaa
    • 1 tl limemehua
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Sekoita kastikkeen ainesosat keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
    2. Halkaise sipulit, tomaatit ja lime. Leikkaa rieska. Öljyä kasvikset ja rieska rypsiöljyllä, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Grillaa sipulit, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituneita. Grillaa tomaatit, lime ja rieska, kunnes ne ovat kauniin värisiä.
    4. Nosta salaatinlehdet, kasvikset, grillatut kasvikset ja rieska lautasille. Lisää katkaravut ja kastike. Tarjoile heti!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET