Kala & äyriäinen

Grillattua lohta ja välimerellistä pastaa

Grillattua lohta ja välimerellistä pastaa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    70 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 palaa lohta
    • Marinadi:
    • 0,5 dl rypsiöljyä
    • 1,5 rkl sitruunamehua
    • 0,5 rkl valkosipulisilppua
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 0,5 rkl hunajaa
    • Suolaa ja pippuria
    • Pastaan:
    • 4 annosta keitettyä spagettia
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • 2 rkl sipulia silputtuna
    • 3 rkl valkosipulisilppua
    • Suolaa ja mustapippuria
    • 2 kourallista tuoreita pinaatinlehtiä
    • 16 kpl cocktailtomaattia
    • 1,5 dl hienoksi raastettua parmesaania
    • 1 rkl persiljasilppua

    Valmistus

    1. Sekoita marinadi ja anna lohen marinoitua jääkaapissa tunnin ajan.
    2. Grillaa lohi grillipannussa, uunissa tai grillissä, kunnes se on läpeensä lämmintä mutta ei ylikypsää.
    3. Freesaa sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä oliiviöljyssä 5 minuuttia.
    4. Lisää pasta ja kasvikset, mausta suolalla ja pippurilla.
    5. Lisää lopuksi juusto.
    6. Asettele pasta lautasille ja sen päälle päälle lohta ja vielä hieman juustoa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET