Kala & äyriäinen

Hiillostetut kampasimpukat, Crème Ninon ja tryffelivaahto

Hiillostetut kampasimpukat, Crème Ninon ja tryffelivaahto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 kpl kampasimpukoita
    • 3 dl kuohukermaa
    • 3 dl maitoa
    • 500 g vihreitä herneitä
    • 2 kpl maa-artisokkia
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
    • 2 dl kuohukermaa, vaahdotettuna
    • loraus shampanjaa
    • neutraalin makuista ruokaöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Irrota simpukoista niissä kiinni oleva pieni lihas. Laita kampasimpukat hetkeksi sivuun talouspaperin päälle. 
    2. Keitä herneet kerman ja maidon seoksessa muutaman minuutin ajan, kunnes herneet ovat pehmenneet. Soseuta tasaiseksi pyreeksi. 
    3. Kuori, paloittele ja keitä maa-artisokat pehmeiksi kerman ja maidon seoksessa. Soseuta tasaiseksi vaahdoksi. Mausta tryffeliöljyllä, suolalla ja pippurilla. 
    4. Kääntele vaahdotettu kerma hernesoseen joukkoon täyteläiseksi keitoksi. Mausta fondilla, shampanjalla, suolalla ja pippurilla. 
    5. Paista kampasimpukat nopeasti paistinpannulla keskikuumalla lämmöllä. 
    6. Tarjoa hernekeiton, eli Crème Ninon’n kanssa.

     

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET