Kala & äyriäinen

Hummeri-omenasilli

Hummeri-omenasillin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 kpl sillifileitä, säilykkeenä
    • 1 kpl omenaa
    • 1 kpl punasipulia
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 dl majoneesia
    • 0.5 dl crème fraîchea
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Leikkaa sillifileet sopivan suuruisiksi paloiksi. 
    2. Kuori punasipuli. Kuutioi sipuli ja omena. 
    3. Sekoita yhteen majoneesi, crème fraîche ja fondi. 
    4. Kääntele joukkoon silli, sipuli ja omena.
    5. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    6. Koristele punasipulilla ja omenalla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET