Kala & äyriäinen

Hummeri-rapu-bouillabaisse

Hummeri-rapu-bouillabaisse -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl hummeria
    • 200 g ravunpyrstöjä
    • 100 g sinisimpukoita
    • 2 kpl salottisipulia
    • 1 kpl purjoa
    • 1 kpl fenkolia
    • 2 kpl porkkanoita
    • 1 kpl lehtiselleriä
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 4 dl valkoviiniä
    • 4 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 kpl tähtianiksia
    • 1 kpl laakerinlehtiä
    • 2 dl vettä
    • 0.5 pkt sahramia (0.25 g)
    • sitruunaa
    • tilliä
    • oliiviöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kuori ja poimi hummerinliha kuoresta. Leikkaa hummerinliha halutun kokoisiksi paloiksi. Laita palat talouspaperin päälle kuivumaan.
    2. Kuori ja puhdista kasvikset. Leikkaa porkkana ja fenkoli pienemmiksi kuutioiksi. Viipaloi purjo ja lehtiselleri. 
    3. Kuullota kasvikset oliiviöljyssä, älä ruskista. Lisää tomaattipyre, valkoviini, fondi, tähtianis, laakerinlehti ja vesi joukkoon. Hauduta 10 minuuttia. Mausta liemi sahramilla ja sitruunalla, lisää halutessasi fondia ja valkoviiniä. 
    4. Lämmitä hummeri, ravunpyrstöt ja sinisimpukat varovasti osassa lientä muutaman minuutin ajan. 
    5. Laita syville lautasille ensin äyriäisiä ja kasviksia ja kaada sitten liemi päälle. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET