Kala & äyriäinen

Hummeri-sahramimarinoitu lohi, perunasalaatti äyriäisvinegretillä

Hummeri-sahramimarinoitu lohi, perunasalaatti äyriäisvinegretillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g lohifilettä
    • HUMMERI-SAHRAMIMARINADI
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 500 mg sahramia
    • 3 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 10 g tuoretta tilliä, hienonnettuna (2 rkl)
    • 0.5 kpl appelsiinin mehu
    • 0.5 kpl sitruunan mehu
    • PERUNASALAATTI ÄYRIÄISVINEGRETILLÄ
    • 600 g perunoita, keitettynä ja viipaloituna
    • 50 g rucola-salaattia
    • 50 g rapuja
    • 50 g katkarapuja, kuorittuna
    • 250 g punaisia kirsikkatomaatteja (1 rasia)
    • 1 kpl punasipulia
    • 1 kpl punaista omenaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 3 rkl rypsiöljyä
    • 2 rkl vaaleaa viinietikkaa
    • 2 rkl vettä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    Marinadi:

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon, sekoita tasaiseksi. 
    2. Laita kalaa ja marinadia kerroksittain kaksinkertaiseen muovipussiin, sulje huolellisesti ja anna maustua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia. 
    3. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 

    Perunasalaatti:

    1. Leikkaa keitetyt perunat melko paksuiksi viipaleiksi. Mittaa vinegretten ainekset kulhoon, sekoita. Puolita tomaatit, hiennonna sipuli ja leikkaa omena ohuiksi lohkoiksi. Huuhtele rucola hyvin. 
    2. Laita kaikki salaatin ainekset sekä äyriäiset kulhoon kastikkeeseen. Lisää halutessasi lopuksi suolaa ja pippuria.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET