Kala & äyriäinen

Hummerigraavattu lohi

Hummerigraavatun lohen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g lohifileetä
    • 2 rkl kokonaisia rosépippureita
    • 2 tl kokonaisia mustapippureita
    • 3 rkl sokeria
    • 1.5 rkl suolaa
    • 1 rkl Touch of Taste Hummerifondia
    • 0.5 dl tuoretta tilliä, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Nypi kalasta ruodot pois käyttäen apuna esimerkiksi ruotopihtejä.
    2. Hienonna pippurit morttelissa rouheeksi.
    3. Sekoita pippurirouhe, sokeri, suola ja hummerifondi keskenään. Ripottele mausteseos kalan fileepuolelle ja viimeistele tuoreella tillillä.
    4. Anna fileen olla huoneenlämmössä noin tunti, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
    5. Kääri filee tiukkaan pakettiin tuorekelmun avulla ja anna kalan suolaantua jääkaapissa noin 2 vuorokautta. Käännä kalapakettia muutama kerta graavauksen aikana, jotta kala suolaantuu tasaisesti.
    6. Leikkaa filee ohuiksi siivuiksi ja tarjoile!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET