Kala & äyriäinen, Keitto

Kala-äyriäiskeitto

Kala-äyriäiskeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 rkl voita
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 2 kpl salottisipulia
    • 4 kpl perunaa
    • 1 kpl porkkana
    • 2,5 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 8 dl vettä
    • Musta- ja maustepippuria (10 kpl kumpaakin)
    • 2 kpl laakerinlehteä
    • 200 g siikaa
    • 200 g kuorittua katkarapua, valutettu
    • 2 dl kermaa
    • Puristettu sitruunanmehu
    • 1 nippu tilliä
    • Suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kuori ja kuutioi perunat.
    2. Kuori ja viipaloi porkkanat.
    3. Kuori ja hienonna salottisipuli.
    4. Sulata voi yhdessä öljyn kanssa kattilassa.
    5. Paista sipulia, perunaa ja porkkanaa miedolla lämmöllä.
    6. Lisää Touch of Taste fondi, vesi, pippurit, suola ja laakerinlehdet.
    7. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes vihannekset ovat pehmeitä.
    8. Leikkaa kala noin senttimetrin kokoisiksi kuutioiksi ja laita se kattilaan yhdessä kerman kanssa, anna kiehua.
    9. Sekoita katkaravut, sitruunanmehu ja tilli.
    10. Tarjoile tumman leivän ja voin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET