Kala & äyriäinen, Pataruoka

Kala-katkarapupata juureksilla

Kala-katkarapupata juureksilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 sipuli, hienonnettuna
    • 8 puikulaperunaa
    • 2 porkkanaa
    • 2 rkl voita
    • 1 rkl tomaattipyreetä
    • 5 dl vettä
    • 4 rkl Touch of Taste Hummerifondia
    • 5 dl kermaa
    • 600 g lohifileetä
    • 2 rkl sitruunamehua
    • 500 g kuorittuja katkarapuja
    • 4 rkl Touch of Taste Hummerifondia
    • Lisukekastike
    • crème fraichea
    • sitruunankuorta, raastettuna
    • mustapippuria

    Valmistus

    1. Kuori ja kuutioi porkkanat ja perunat noin 1*1 cm kuutioiksi. Ruskista sipulit, porkkanat ja perunat voissa.
    2. Lisää vesi, fondi ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10-15 min, kunnes juurekset ovat pehmeitä.
    3. Kuutioi lohi noin 1,5*1,5 cm kuutioiksi. Lisää lohi kasvisten joukkoon ja anna kiehua minuutti. Lisää katkaravut. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunamehulla ja fondilla.
    4. Sekoita keskenään crème fraiche, sitruunankuori ja mustapippuri.
    5. Tarjoile pata lämmitetyiltä lautasilta ja viimeistele annos sitruuna crème fraichella. Tarjoile haluamiesi lisukkeiden kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET