Kala & äyriäinen, Pataruoka

Kala-katkarapupata

Kala-katkarapupadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 300 g lohifileitä
    • 300 g turskafileitä, tuoreita
    • 170 g katkarapuja tai simpukoita
    • 1 kpl sipulia, hienonnettuna
    • 1 kpl porkkanoita
    • 0.5 kpl palsternakkaa
    • 0.5 kpl vihreitä paprikoita
    • 0.5 kpl punaisia paprikoita
    • 0.5 kpl purjoa
    • 1 dl kuivaa valkoviiniä
    • 3 dl vettä
    • 3 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 3 dl kermaa
    • 1 tl chilijauhetta
    • 1 tl paprikajauhetta
    • 5 g tilliä

    Valmistus

    1. Kuullota sipuli ja mausteet tilkassa oliiviöljyä. 
    2. Kaada joukkoon viini, fondi, vesi ja kerma. 
    3. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen noin 8-10 min.
    4. Paloittele kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi ja lisää pataan. Keitä vielä 5 min.
    5. Leikkaa kala sillä välin kuutioiksi. 
    6. Lisää kalakuutiot ja hauduta noin 6-8 min. Kääntele hienonnettu tilli varovasti joukkoon ennen tarjoamista.
    7. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET