Kala & äyriäinen, Pastaruoka

Katkarapu-chilipasta

Katkarapu-chilipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 1

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 annos pastaa, esim. linguinea tai spagettia
    • 0.5 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 0.5 tl kuivattuja chilihiutaleita
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 1 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 0.5 dl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 75 g kuorittuja katkarapuja
    • 0.5 tl Touch of Taste Kalafondia
    • 1 rkl vettä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
    2. Kuumenna paistokasari. Kuullota valkosipuli ja chililastut öljyssä. Lisää keitetty pasta joukkoon.
    3. Sekoita vesi ja Kalafondi. Lisää paistokasariin. Lisää katkaravut, persilja ja raastettu parmesanjuusto. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lämpimiltä lautasilta!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET