Kala & äyriäinen, Arkiruoka, Keitto

Kermainen lohikeitto

Kermaisen lohikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 rkl voita
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 2 salottisipulia, hienonnettuna
    • 4 pientä perunaa, kuorittuna ja pilkottuna
    • 2 pientä porkkanaa, kuorittuna ja pilkottuna
    • 2,5 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 7 dl vettä
    • 5 kokonaista maustepippuria
    • 5 kokonaista mustapippuria
    • 2 laakerinlehti
    • 400 g lohifileetä, kuutioituna
    • 2 dl kermaa
    • sitruunamehua
    • suolaa ja pippuria
    • Tilkka sitruunamehua
    • tuoretta tilliä

    Valmistus

    1. Sulata voi yhdessä öljyn kanssa kattilassa. Kuullota sipulit, perunat ja porkkanat miedolla lämmöllä, ilman että ne saavat väriä.
    2. Lisää joukkoon 2,5 rkl kalafondia, vesi, pippurit ja laakerinlehdet. Anna kiehua noin 15 min, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
    3. Lisää lohikuutiot ja anna kypsyä miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes lohikuutiot ovat sopivan kypsiä.
    4. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Maista.
    5. Mausta Bong Touch of Taste kalafondilla ja tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Lisää halutessasi tilkka sitruunamehua.
    6. Lisää lopuksi joukkoon tuoretta tilliä.
    7. Tarjoa tuoreen saaristolaisleivän kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET