Kala & äyriäinen, Arkiruoka

Lämmin aasialainen lohisalaatti

Lämpimän aasialaisen lohisalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500-600 g lohifileetä
    • 1 rkl öljyä
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 1 dl kevätsipulia, hienonnettuna
    • 1 dl punaista paprikaa, siivutettuna
    • 0.5 dl sipulia, siivutettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 800 g tuoreita aasialaisia vihanneksia, esim. pak choita, minimaissia, ituja, sieniä ja paprikaa
    • 2 rkl öljyä
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • suolaa ja pippuria
    • Kastike
    • 2 dl crème fraichea
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 1 tl wasabitahnaa
    • 1 rasia krassia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Laita lohi uuninkestävään vuokaan. Sekoita öljy ja fondi keskenään. Sivele seos lohen päälle.
    2. Lisää vuokaan paprika, sipuli ja valkosipuli. Paista uunissa 150 asteessa noin 15 min.
    3. Ripottele kypsän lohen päälle kevätsipuli.
    4. Sekoita kastikeainekset keskenään. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    5. Huuhtele aasialaiset vihannekset, pilko sopivan kokoisiksi palasiksi. Kuumenna paistinpannu, ja paista vihanneksia hetki kuumalla pannulla öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    6. Jaa vihannekset syville lautasille, nosta päälle lohta ja viimeistele annokset kastikkeella.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET