Kala & äyriäinen, Lisuke

Lohi granaattiomenan kera

Lohi granaattiomenan kera -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g lohta
    • 1 pussi lehtipinaattia
    • 1 dl granaattiomenan siemeniä
    • Marinadi:
    • 2 rkl öljyä
    • 2 rkl granaattiomenamehua
    • 1 rkl Bong Touch of Taste hummerifondia

    Valmistus

    1. Leikkaa lohi 1,5×1,5 cm kuutioiksi ja laita ne pussiin.
    2. Laita marinadiin ja anna marinoitua tunnin ajan.
    3. Paista lohi kuumassa uunissa 225 asteessa noin 8-10 minuuttia.
    4. Aseta lohi tarjoilulautaselle pinaatin ja granaattiomenan kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET