Kala & äyriäinen

Lohigratiini parmesaanin ja aurinkokuivatun tomaatin kanssa

Lohigratiini parmesaanin ja aurinkokuivatun tomaatin kanssa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    50 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 kpl lohta à noin 150 g
    • 4 kpl veteen säilöttyjä artisokansydämiä
    • 4 palaa aurinkokuivattua tomaattia
    • Kastike:
    • 3 dl crème fraiche
    • 1 dl kermaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kalafondia
    • 3 dl hienoksi raastettua parmesaania
    • Suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun:
    • 1 kpl sitruuna lohkoina
    • Tuoretta basilikaa koristeeksi
    • Perunamuusia

    Valmistus

    KASTIKE

    1. Yhdistä créme fraiche, kerma, fondi ja juusto.
    2. Mausta suolalla ja pippurilla.

    GRATIINI

    1. Laita lohipalat uuninkestävään vuokaan ja kypsennä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia.
    2. Kaada pois paistossa mahdollisesti syntynyt neste.
    3. Levitä artisokkasydämiä ja aurinkokuivattuja tomaatteja lohen päälle.
    4. Kaada kastike lohen, artisokan ja aurinkokuivatun tomaatin päälle.
    5. Gratinoi uunissa noin 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes gratiini on kauniin väristä ja lohi kypsää.
    6. Koristele basilikanlehdillä ja tarjoa perunasoseen ja sitruunalohkojen kanssa.

    Vinkki – Pursota sose klassisen kalagratiinin muotoon.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET