Kala & äyriäinen, Vuokaruoka

Lohilaatikko

Lohilaatikon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    75 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 sipuli, hienonnettuna
    • 500 g jauhoista perunaa, suikaloituna
    • 200 g ylijäänyttä lohta, esim. savulohta tai graavilohta
    • 2 dl kuohukermaa
    • 1 dl maitoa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria
    • 3 rkl voita
    • 3 rkl korppujauhoja

    Valmistus

    1. Lisää pannulle 1 rkl voita. Kuullota sipulia voissa noin 10 minuuttia.
    2. Sekoita kuullotettu sipuli, perunasuikaleet ja lohi uunivuoassa sekaisin.
    3. Sekoita keskenään kerma, maito ja fondi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos uunivuokaan.
    4. Lisää päälle 2 rkl voita pieninä nokareina ja ripottele lopuksi päälle korppujauhot.
    5. Paista 175 asteisessa uunissa 45-60 minuuttia.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET