Kala & äyriäinen, Arkiruoka

Lohipannu

Lohipannu -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 annospalaa lohta
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 2 kpl salottisipulia
    • 3 dl ruokakermaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kalafondia
    • 50 g parmesaaniraastetta
    • 1 rkl sitruunamehua
    • Suolaa ja pippuria
    • Muussattuja perunoita ja salaattia tarjoiluun

    Valmistus

    1. Viipaloi sipuli ohueksi, pyyhi lohen pinta.
    2. Mausta suolalla ja pippurilla.
    3. Ruskista lohi molemmin puolin korkeareunassa paistinpannussa öljyssä sipulin kanssa.
    4. Lisää kerma, fondi, sitruunamehu ja puolet juustosta.
    5. Kiehauta, ripottele päälle loput juustosta ja paista uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
    6. Tarjoile lohi muhennettujen perunoiden ja salaatin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET