Kala & äyriäinen, Arkiruoka, Pastaruoka

Lohipasta herneillä

Lohipasta herneillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 annosta keitettyä pastaa
    • 200 g tuoretta lohta
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 100 g vihreitä herneitä
    • 2 dl crème fraichea
    • 1 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
    • suolaa ja mustapippuria
    • 1 dl lehtipersiljaa, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Kuutioi lohi. Kuumenna öljy tilavassa paistokasarissa. Paista lohikuutioita muutama minuutti, lisää herneet ja pasta.
    2. Sekoita joukkoon fondi ja crème fraiche. Anna kaiken lämmetä. Kastiketta voi tarvittaessa ohentaa muutamalla rkl vettä.
    3. Sekoita joukkoon juustoraaste, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    4. Viimeistele pasta tuoreella lehtipersiljalla.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET