Kala & äyriäinen, Pataruoka

Lohiruukku herkkusienillä

Lohiruukku herkkusienillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g tuoretta lohta
    • 1 rkl voita
    • 3 rkl salottisipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 100 g vihreitä papuja
    • 100 g tuoreita herkkusieniä
    • 1 dl vettä
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 3 dl kermaa
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • perunamuusia tai riisiä

    Valmistus

    1. Kuutioi lohi sopivan kokoisiksi palasiksi.

    2. Ruskista sipulit, sitruunankuori, persilja, pavut ja sienet voissa paistokasarissa miedolla lämmöllä.

    3. Lisää joukkoon vesi, fondi ja valkoviinietikka. Anna kiehua.

    4. Lisää kerma, anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

    5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

    6. Lisää lohi ja anna kiehua hetken aikaa. Siirrä kasari pois liedeltä ja anna levätä hetki, kunnes lohi on lämmennyt.

    7. Tarjoile perunamuusin tai riisin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET