Kala & äyriäinen

Mintulla maustettu omenainen hummerirulla

Mintulla maustettu omenainen hummerirulla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl hummeria
    • 200 g katkarapuja, kuorittuna
    • 1 dl crème fraîchea
    • 0.5 dl majoneesia
    • 1 tl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 puntti minttua
    • 1 kpl limeä
    • 4 kpl omenoita, Granny Smith tai vastaava
    • 1 dl valkoviinietikkaa
    • 2 dl sokeria
    • 3 dl vettä
    • 50 g voita
    • 1 kpl sitruunaa
    • krutonkeja
    • muikunmätiä
    • tilliä

    Valmistus

    1. Kuori hummeri ja irrota liha. Hienonna hummerinliha ja katkaravut pienemmiksi paloiksi. Laita palat valumaan talouspaperin päälle, painele varovasti, jotta suurin osa vedestä irtoaa. 
    2. Yhdistä crème fraiche, majoneesi ja fondi kulhossa. Mausta hienonnetulla mintulla, limen kuoriraasteella sekä mehulla. Lisää hummeri-katkarapuhakkelus joukkoon.
    3. Yhdistä valkoviinietikka, sokeri ja vesi. Hämmennä, kunnes sokeri on liuennut. Höylää omenat ohuiksi mandoliinilla, laita omenasiivut muutamaksi minuutiksi 1-2-3 mausteliemeen.
    4. Laita kaksi riviä marinoituja omenalastuja talouskelmupalan päälle. Kuivaa omenat kevyesti paperilla. Laita sitten nauhamaisesti äyriäistäytettä keskelle. Rullaa makkaran muotoon.
    5. Tarjoa hummerirullan kera sitruunalla maustettua ruskistettua voita, krutonkeja sekä muikunmätiä.  

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET