Kala & äyriäinen

Miso-lohi ja pikantti majoneesi

Miso-lohi ja pikantti majoneesi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • MISOLOHI
    • 600 g lohta
    • 30 g miso-tahnaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 1 dl miriniä
    • 0.5 dl seesaminsiemeniä
    • suolaa ja mustapippuria
    • MAKEAN VAHVA MAJONEESI
    • 2.5 dl majoneesia
    • 1 tl tabascoa
    • 2.5 tl sokeria
    • TARJOILUUN
    • 300 g riisiä
    • 100 g soijapapuja, pakasteena

    Valmistus

    Leikkaa lohi annospaloiksi ja laita vadille. Suolaa ja pippuroi kevyesti. 

    1. Sekoita miso-tahna, fondi ja mirin marinadiksi. Kaada marinadi lohipalojen päälle ja anna maustua noin tunnin. 
    2. Kypsennä uunissa 225 °C:ssa 8 min, kunnes sisälämpötila on 48 °C.
    3. Paahda seesaminsiemenet pannulla keskikuumalla lämmöllä ilman rasvaa ja ripottele pinnalle tarjoiltaessa. 

    Majoneesi:

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Laita kylmään.

    Tarjoiluun:

    1. Keitä riisi ja pavut pakkauksen ohjeen mukaan. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET