Kala & äyriäinen

Paahdettu ruijanpallas ja italialainen kasvisvinegretti

Paahdettu ruijanpallas ja italialainen kasvisvinegretti -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 720 g ruijanpallasta
    • 1 rkl tuoretta timjamia
    • 4 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuna
    • 6 dl vettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • suolaa ja mustapippuria
    • 1 kpl keltaista paprikaa
    • 1 kpl punaista paprikaa
    • 100 g haricots verts, taitepapuja
    • 4 kpl kevätsipuleita
    • 0.5 kpl kesäkurpitsaa
    • 100 g Taggiasca-oliiveja, kivettömiä
    • yhden sitruunan mehu
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 2 kpl luumutomaatteja
    • 0.5 dl kapriksia
    • 1 kpl punaista, makeaa paprikaa
    • 1 rkl voita
    • 2 dl oliiviöljyä

    Valmistus

    1. Mausta kala ja jaa se neljään yhtä suureen osaan. 
    2. Paista kalapaloja kuumalla pannulla timjamin ja valkosipulin kanssa hetki. 
    3. Paista kalapalat uunissa kypsiksi 130 ºC:ssa 10-15 min. juuri ennen tarjoamista. 
    4. Pilko valkosipuli ja kuullota oliiviöljyssä.  Lisää vesi ja fondi.
    5. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa 1 cm:n suuruisiksi kuutioiksi. 
    6. Hienonna chilipaprika.
    7. Leikkaa pavut ja kevätsipulit pieniksi paloiksi. 
    8. Leikka kesäkurpitsa 0,5 cm:n kuutoiksi.
    9. Kalttaa tomaatit kuumassa vedessä. Poista siemenet ja leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. 
    10. Aloita keittämällä pavut liemessä, lisää sitten paprika ja kesäkurpitsa ja lopuksi tomaatit, salaattisipuli, kapris, sitruuna ja oliivit.
    11. Mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa joukkoon voi ja oliiviöljy.
    12. Laita uunissa kypsennetty kala syvälle lautaselle ja lusikoi päälle haalea kasvisvinegrette. 
    13. Tarjoa ilmavan perunalumen, voin ja maidon kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET