Kala & äyriäinen, Arkiruoka

Paistettua turskaa mätikastikkeella

Paistettua turskaa mätikastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 1

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 150 g turskafilee
    • 1 rkl voita
    • 1 annos perunoita
    • 1 dl pakasteherneitä, sulatettuna
    • suolaa ja pippuria
    • Kastike
    • 0.5 dl ranskankermaa
    • 1 rkl kirjolohen - tai muikunmätiä
    • 1 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
    • 0.5 tl Touch of Taste Kalafondia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Keitä perunat suolavedessä kypsäksi.
    2. Sekoita kastikeainekset keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Mausta turskafilee suolalla ja pippurilla. Paista voissa pannulla, muutama minuutti molemmilta puolilta, kunnes kala on kypsä.
    4. Tarjoile turska keitettyjen perunoiden, herneiden ja kastikkeen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET