Kala & äyriäinen, Pastaruoka

Pasta Frutti di mare

Pasta Frutti di maren reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • TOMAATTIKASTIKE
    • 1 kpl keltasipulia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 100 g fenkolia
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 2.5 tl fenkolinsiemeniä, jauhettuna
    • 400 g tomaattia
    • 2 dl tomaattimurskaa
    • 1.5 tl tomaattipyrettä
    • 1.5 rkl Touch of Taste Äyriäisfondia
    • 1.5 dl vettä
    • 1.5 dl valkoviiniä
    • TARJOILUUN
    • 4 annosta pastaa, pakkauksen ohjeen mukaan
    • 100 g pekonia tai lämminsavustettua siankylkeä
    • 300 g kuorittuja katkarapuja
    • 400 g keitettyjä simpukoita
    • 1 kpl keitettyä hummeria
    • 0.5 dl tuoretta lehtipersiljaa

    Valmistus

    1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota pehmeäksi öljyssä. 
    2. Suikaloi fenkoli ja lisää tomaattipyreen kanssa pannulle. Paista vielä 3 min. 
    3. Lisää muut ainekset ja keitä kokoon kastikkeeksi, noin 5 min.
    4. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 
    5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 
    6. Paista pekoni rapeaksi, hakkaa persilja karkeaksi silpuksi. 
    7. Yhdistä tomaattikastike ja pasta.
    8. Jaa hummerinliha pienemmiksi paloiksi ja kääntele pastan joukkoon katkarapujen ja keitettyjen sinisimpukoiden kanssa. 
    9. Anna kaikkien ainesten kuumentua.
    10. Ripottele päälle pekoni ja persilja juuri ennen tarjoamista. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET