Kala & äyriäinen, Arkiruoka, Pastaruoka, Vuokaruoka

Pinaattinen lohi-parsalasagne

Pinaattinen lohi-parsalasagne -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 7 dl maitoa
    • 2 rkl vehnäjauhoja
    • 150 g juustoraastetta, esim. Präst-juustoa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rkl voita
    • 1 nippu vihreää parsaa, paloiteltuna
    • 100 g tuoreita herkkusieniä, lohkottuina
    • 100 g tuoretta babypinaattia
    • 150 g kylmäsavulohta, kuutioituna
    • lasagnelevyjä

    Valmistus

    1. Mittaa maito ja fondi kattilaan, vispaa jauhot joukkoon. Kuumenna samalla sekoittaen. Ota kattila liedeltä, kun kastike kiehuu kunnolla ja lisää juustoraaste sekoittaen joukkoon.

    2. Kuumenna paistinpannu ja sulata voi. Kuullota parsaa ja sieniä muutaman minuutin ajan. Lisää pinaatti ja lohi joukkoon, laita sitten pannu sivuun hetkeksi.

    3. Voitele uunivuoka ja laita siihen vuorotellen lohi-kasvissekoitusta, pastalevyjä ja kastiketta. Laita viimeiseksi kerrokseksi kastiketta. Anna vuoan levätä 20 minuuttia. Paista sen jälkeen lasagnea 200°C:ssa 20-25 minuuttia.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET