Kala & äyriäinen

Ranskalainen sinappisilli

Ranskalaisen sinappisillin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 8

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 420 g sillifileetä
    • 4 dl ruoanlaittojogurttia
    • 2 rkl Dijon-sinappia
    • 2 rkl Dijon-kokojyväsinappia
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 1 rkl sokeria
    • 2 dl tuoreita yrttejä, hienonnettuna
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • mustapippuria

    Valmistus

    1. Huuhdo sillifileet kylmällä vedellä. Kuivaa fileet talouspaperilla. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
    2. Sekoita sinappikastikkeen ainesosat keskenään. Lisää tarvittaessa sokeria, mustapippuria ja fondia.
    3. Sekoita joukkoon sillifileepalat.
    4. Laita valmis sinappisilli kastikkeineen puhtaaseen lasipurkkiin ja anna maustua jääkaapissa 3 päivää, jonka jälkeen sinappisilli on valmista tarjoiltavaksi!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET