Kala & äyriäinen, Pastaruoka

Ravunpyrstöpastakastike

Ravunpyrstöpastakastikeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g ravunpyrstöjä suolaliemessä
    • 200 g tuoreita herkkusieniä
    • 100 g punaista paprikaa
    • 1 dl crème fraîchea
    • 15 g voita paistamiseen
    • 2 dl vettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • suolaa ja pippuria
    • maissitärkkelystä suurusteeksi

    Valmistus

    1. Kuullota viipaloidut sienet, suikaloitu paprika ja raastettu valkosipuli kattilassa parin minuutin ajan. 
    2. Kaada joukkoon vesi, crème fraîche ja fondi.
    3. Suurusta maissitärkkelyksellä haluttuun sakeuteen.
    4. Kääntele joukkoon ravunpyrstöt.
    5. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    6. Tarjoa pastan ja kirsikkatomaattien kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET