Kala & äyriäinen, Pataruoka

Saariston kalapata

Saariston kalapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 250 g lohifileetä
    • 200 g turskafileetä
    • 1 pala purjosipulia
    • 4 keskikokoista perunaa
    • 3 rkl rypsiöljyä
    • 4 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
    • 2-3 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 8 dl täysmaitoa
    • 2 dl kermaa (vähintään 4% rasvaa)
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kuori perunat ja viipaloi ne noin 2 mm paksuisiksi siivuiksi. Huuhtele ja pilko purjosipuli.
    2. Pilko lohi- ja turskafileet noin 1*1 cm kuution kokoisiksi paloiksi.
    3. Kuullota purjoa ja perunoita muutama minuutti öljyssä. Lisää kattilaan maito, kerma ja Touch of Taste fondi. Keitä miedolla lämmöllä 7-9 min, kunnes perunat ovat pehmenneet.
    4. Lisää kuutioitu kala ja kiehauta keitto. Siirrä keitto sivuun liedeltä. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Viimeistele tuoreella tillillä!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET