Kala & äyriäinen

Savunmakuinen grillikala, uuniperuna ja avokadodippi

Savunmakuinen grillikala, uuniperuna ja avokadodippi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g tuoreita turskafileitä
    • 4 kpl uuniperunoita
    • SAVUNMAKUINEN GLASEERAUSKASTIKE
    • 5 rkl limen mehua
    • 5 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 1 rkl tummaa siirappia
    • 1 kpl punaista chilipaprikaa, hienonnettuna
    • 1 rkl lehtipersiljaa
    • 2.5 ml Hickory Liquid Smoke -nestemäistä savua
    • AVOKADODIPPI
    • 2 kpl avokadoa
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl kevyttä creme fraîchea
    • 1 dl makeaa chilikastiketta
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä

    Valmistus

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Anna kastikkeen vetäytyä noin 15 minuuttia.
    2. Paista uuniperunoita uunissa 225 °C:ssa noin tunnin ajan.
    3. Mittaa kaikki avokadodipin ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Anna levätä kylmässä noin 15 min. ennen tarjoamista. 
    4. Grillaa kala varovasti, sivele glaseerauskastiketta pinnalle pari kertaa grillauksen aikana.  Kala on kypsää noin 7-5 minuutin kuluttua riippuen hiilloksen kuumuudesta. 
    5. Tarjoa kalan kanssa uuniperunoita, avokadodippiä ja raikasta salaattia. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET