Kala & äyriäinen

Sherryntuoksuinen hummerisilli

Sherryntuoksuinen hummerisilli -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 dl ketsuppia
    • 1 dl chilikastiketta
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 0.5 dl väkiviinaetikkaa, 10 %
    • 0.5 dl sokeria
    • 0.25 dl rypsiöljyä
    • 1 kpl punasipulia
    • 1 rkl Sherryä, puolikuivaa
    • 5 kpl sillifileitä

    Valmistus

    1. Vatkaa sekaisin ketsuppi, chilikastike, fondi, etikka sekä hieno sokeri. 
    2. Lisää ketsuppiseokseen öljy tilkka kerrallaan samalla voimakkaasti sekoittaen. 
    3. Lisää hienonnettu sipuli ja mausta sherryllä. 
    4. Yhdistä silli ja kastike.
    5. Laita kylmään maustumaan. 
    6. Viimeistele krassilla ennen tarjoamista. 
    7. Voit lisätä hieman raastettua piparjuurta krassin joukkoon, jos haluat vahvemman makuisen viimeistelyn. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET