Kala & äyriäinen, Lisuke

Sienisalaatti savulohen kera

Sienisalaatti savulohen kera -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 6 dl sienisilppua
    • 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • 1,5 dl kermaviiliä
    • 1 dl punasipulia hienona silppuna
    • 2 rkl persiljasilppua
    • 1 rkl Bong Touch of Taste luomu kasvisfondia
    • Suolaa ja mustapippuria
    • 200 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina
    • Yrttejä

    Valmistus

    1. Paista sieniä muutaman minuutin ajan öljyssä ja anna jäähtyä.
    2. Yhdistä sienet, kermaviili, punasipuli, persilja ja fondi, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Laita sienisalaatti vadille, asettele päälle lohta ja ripottele yrttejä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET