Kala & äyriäinen

Silliä kananmunan ja maustevoin kanssa

Silliä kananmunan ja maustevoin kanssa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 kpl perunoita, esim. puikulaperunoita
    • 4 kpl Matjessillifileitä
    • 2 kpl kananmunia, kovaksi keitettyinä
    • 50 g voita
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Keitä perunat kuorineen. Kuori ja viipaloi ne ohuelti, kun ne ovat jäähtyneet. Laita perunaviipaleet vuokaan. 
    2. Keitä kananmunat koviksi. 
    3. Leikkaa kokonaiset sillifileet (matjessilli tai sipulisilli) miltei läpi saakka paloiksi, ne saavat mielellään olla kiinni toisissaan. 
    4. Laita sillit perunaviipaleiden päälle.
    5. Pilko kananmuna pienemmiksi paloiksi ja levitä tasaisesti kalan pinnalle.
    6. Ruskista voita pannulla niin kauan, kunnes se ei enää kuohu. Siivilöi voi suodatinpaperin läpi. 
    7. Sekoita fondi voisulaan.
    8. Kaada voi-fondiseos sillin päälle ja viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla. 
    9. Tarjoa haaleana.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET