Kala & äyriäinen

Täysjyväriisi-katkarapukulho

Täysjyväriisi-katkarapukulho -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 2

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 dl keitettyä täysjyväriisiä
    • 200 g keitettyjä, kuorittuja katkarapuja valutettuna
    • 1 kpl kurkku kuutioituna
    • 1 kourallinen babypinaattia
    • 1 kpl kypsä avocado
    • 0,5 dl punaista paprikasilppua
    • Tuoretta korianteria tai persiljaa
    • Kastike:
    • 3 rkl majoneesia
    • 3 dl crème fraiche
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 1-2 tl sriracha-kastiketta
    • Suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita kastike ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla ja srirachalla.
    2. Asettele kasvikset ja katkaravut riisin päälle ja ripottele lopuksi kastiketta.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET