Kala & äyriäinen, Keitto

Täyteläinen hummerikeitto

Täyteläisen hummerikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 4 dl vettä
    • 3 dl kermaa
    • 1 kpl hummeria, koristeeksi
    • 4 kpl kampasimpukoita
    • 6 cl madeiraa
    • 3 cl konjakkia
    • 1 rkl voita
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Mittaa vesi, kerma ja fondi kattilaan, kiehauta.
    2. Mausta konjakilla, madeiralla, suolalla ja  pippurilla. 
    3. Lisää voi joukkoon kirkastamaan.
    4. Suurusta keitto halutessasi paksummaksi. 
    5. Grillaa kampasimpukat kevyesti.
    6. Laita valitut, kevyesti lämmitetyt hummerit sekä kampasimpukat lämmitetyille syville lautasille. 
    7. Tarjoa keitto heti vasta leivotun leivän sekä maukkaan juuston kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET