Kala & äyriäinen

Teriyakilohi uunissa

Teriyakilohi uunissa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    40 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 palaa lohta à noin 150 g
    • 1 kpl punasipuli
    • 2 kpl salottisipulia
    • Kastike:
    • 1 dl teriyakimarinadia
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 tl sitruunapippuria
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • Tarjoiluun:
    • 1 kpl sitruuna lohkoina
    • 1 dl tuoreita yrttejä
    • Valkoista riisiä

    Valmistus

    1. Jaa kukin lohipala 3 osaan.
    2. Laita lohipalat uuninkestävään vuokaan ja kypsennä uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia.
    3. Kaada pois paistossa mahdollisesti syntynyt neste.
    4. Leikkaa sipulit ohuiksi lohkoiksi ja paista niitä 5 minuuttia matalalla lämmöllä.
    5. Lisää teriyaki, sitruuna ja sitruunapippuri.
    6. Lusikoi kastike ja sipuli lohen päälle ja paista vielä 5-10 minuuttia (kunnes lohi on kypsää).
    7. Ripottele yrtit vuoan päälle ja tarjoa ruoka riisin ja sitruunan kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET