Kala & äyriäinen

Toast skagen

Toast skagenin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g katkarapuja, kuorittuna ja valutettuna
    • 4 rkl majoneesia
    • 2 rkl crème fraichea
    • 1 tl Touch of Taste Hummerifondia
    • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl salottisipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria
    • 4 paahtoleipää
    • voita
    • sitruunaa, viipaleina

    Valmistus

    1. Hienonna katkaravut. Sekoita hienonnetut katkaravut, majoneesi, ranskankerma, fondi, salottisipuli ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
    2. Leikkaa paahtoleipäviipaleista juomalasin avulla pyöreät viipaleet. Paista leipäviipaleita voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
    3. Täytä leivät katkaraputäytteellä ja tarjoile sitruunaviipaleen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET