Kala & äyriäinen, Arkiruoka

Turskaa ja muhennettuja herneitä

Turskaa ja muhennettuja herneitä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g tuoretta turskaa
    • 2 rkl voita
    • perunaa neljälle henkilölle
    • Kastike
    • 200 g vihreitä pakasteherneitä
    • 3 rkl vettä
    • 2 rkl voita
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rkl sitruunamehua
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Laita pakasteherneet kattilaan veteen ja kiehauta. Valuta siivilässä.

    2. Soseuta herneet voin, fondin ja sitruunamehun kanssa ryynimäiseksi seokseksi. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tarvittaessa fondia.

    3. Paista turska voissa ja laita lautasille. Annostele hernemuhennosta annoksille ja tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET