Kala & äyriäinen

Turskamuhennos

Turskamuhennos -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 2

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 250 g turskafileetä
    • 1 tölkki / 400 ml kookosmaitoa
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 1-2 rkl punaista currytahnaa
    • 1 kpl keltainen paprika
    • 1 rasia sokeriherneitä
    • 2 kpl salottisipulia
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • Suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun:
    • Riisiä tai muhennettua perunaa

    Valmistus

    1. Jaa turska pienempiin osiin.
    2. Siisti sokeriherneet ja paprikat.
    3. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
    4. Paista sipulia minuutin ajan öljyssä, sekoita currytahna joukkoon ja kypsennä seosta vielä 1 minuutti.
    5. Kaada sekaan kookosmaito ja fondi ja anna kiehua hiljalleen vielä 5 minuuttia.
    6. Viimeistele lisäämällä kala ja paprikat ja kiehauta.
    7. Muhennos on valmis, kun kala on kuumaa, mutta ei ylikypsää.
    8. Mausta suolalla ja pippurilla.
    9. Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET