Kala & äyriäinen, Arkiruoka

Uunilohi lehtikaalisalaatilla

Uunilohi lehtikaalisalaatilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1.6 kg ruodotonta lohifileetä
    • 1 dl auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä, hienonnettuna
    • Glaseeraus:
    • 1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
    • 0.5 dl omenamehua
    • 1 dl ketsuppia
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl Mrs Cheng's japanilaista soijakastiketta
    • 0.5 dl omenasiiderietikkaa
    • 1 dl fariinisokeria
    • Lehtikaalisalaatti:
    • 250 g lehtikaalia (ilman paksuja lehtiruoteja), revittynä
    • 2 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 3 rkl rypsiöljyä
    • 1 dl granaattiomenan siemeniä
    • Fetakastike:
    • 1.5 dl maustamatonta jogurttia
    • 200 g fetajuustoa
    • 1 rkl hunajaa
    • 0.5 rkl sitruunamehua
    • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistus

    1. Sekoita kaikki glaseerauskastikkeen aineksen keskenään. Maista ja tarkista, että maku on vahva, mutta tasapainoinen.
    2. Sivele lohifilee glaseerauskastikkeella ja paista uunivuoassa 200 asteessa noin 15-20 min.
    3. Sekoita kaikki kaalisalaatin ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita voimakkaasti, niin että lehtikaali hieman pehmenee.
    4. Sekoita kaikki fetakastikkeen ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    5. Tarjoile lohi vastapaistettuna, kaalisalaatin ja herkullisen fetakastikkeen kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET