Kala & äyriäinen, Vuokaruoka

Uunilohi parmesaanikastikkeella

Uunilohi parmesaanikastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g lohifileetä
    • 2 rkl öljyä
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
    • 1 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • Kastike
    • 2 dl crème fraichea
    • 1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 0.5-1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • Perunasosetta
    • Porkkanoita
    • Vihersalaattia

    Valmistus

    1. Leikkaa lohifilee 4 palaan. Siirrä fileet uuninkestävään vuokaan.
    2. Sekoita keskenään öljy, fondi, sitruunankuori, persilja ja valkosipuli. Levitä seos lohifileiden päälle.
    3. Paista lohta uunissa 150 asteessa noin 15 min.
    4. Sekoita kastikeainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tarvittaessa fondia.
    5. Kuori ja siivuta porkkanat kuorimaveitsellä.
    6. Tarjoile kypsä lohi perunasoseen, porkkanoiden, vihersalaatin ja parmesan-kastikkeen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET