Kala & äyriäinen, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Uunissa paistettua lohta ja kaalisalaattia

Uunissa paistettua lohta ja kaalisalaattia -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    noin 40 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1,6 kg lohta, nahallista mutta ruodotonta
    • 1 dl hienonnettuja kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä
    • Glaseeraukseen:
    • 1 kpl valkosipulinkynsi silputtuna
    • 0,5 dl omenamehua
    • 1 dl ketsuppia
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta (Mrs Cheng’s)
    • 0,5 dl omenaviinietikkaa
    • 1 dl fariinisokeria
    • Kaalisalaatti:
    • 250 g silputtua lehtikaalia (poista paksut osat)
    • 2 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 3 rkl rapsiöljyä
    • 1 dl granaattiomenan siemeniä
    • Suolaa ja pippuria
    • Fetatahna:
    • 1,5 dl jogurttia
    • 200 g fetajuustoa
    • 1 rkl hunajaa
    • 0,5 rkl sitruunamehua
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • Suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita glaseerausainekset.
    2. Mausta voimakkaan ja tasapainoisen makuiseksi.
    3. Sivele lohen päälle runsaasti glaseerausseosta ja paahda lohta 200 asteessa noin 15-20 minuuttia, kunnes se on lämmin ja irtoaa nahasta.
    4. Sekoita kaikki kaalisalaattiainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.
    5. Sekoita voimakkain liikkein niin, että kaali hajoaa hieman ja maut tasoittuvat.
    6. Yhdistä kaikki kastikeainekset ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
    7. Tarjoile lohi vastapaistettuna salaatin ja kastikkeen kera.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET