Kala & äyriäinen, Pastaruoka

Välimerenpasta grillatulla lohella

Välimerenpasta grillatulla lohella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    60 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • Marinadi
    • 0,5 dl rypsiöljyä
    • 1,5 rkl sitruunamehua
    • 0,5 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl Bong Touch of Taste -kasvisfondia tai -luomu kasvisfondia
    • 0,5 rkl hunajaa
    • suolaa ja mustapippuria
    • 4 palaa á 150-175 g Lohta
    • 4 annosta Pasta
    • 4 annosta spagettia tai tagliatellea keitettynä
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • 2 rkl sipulia, hienonnettuna
    • 3 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 kourallista babypinaattia
    • 16 kpl minitomaatteja
    • 1,5 dl parmesaaniraastetta
    • 1 dl persiljaa, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Sekoita marinadin ainekset yhteen ja anna lohen marinoitua 1 tunnin ajan jääkaapissa.

    2. Grillaa lohi grillipannulla, uunissa tai grillissä sopivan kypsäksi.

    3. Kuullota sipulia ja valkosipulia oliiviöljyssä n. 5 minuuttia.

    4. Sekoita joukkoon pasta ja vihannekset, mausta suolalla ja pippurilla.

    5. Sekoita lopuksi joukkoon parmesaaniraaste.

    6. Asettele pasta lautasille, laita annosten päälle lohta ja hiukan parmesaaniraastetta.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET