Kala & äyriäinen

Vietnamilaiset kesärullat katkaravuilla

Vietnamilaiset kesärullat katkaravuilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 150 g katkarapuja, kuorittuna ja valutettuna
    • 1 salottisipuli, hienonnettuna
    • 0.5 dl kevätsipulia, hienonnettuna
    • 2 dl rucolaa
    • 2 avokadoa, siivutettuna
    • 1 pieni mango, kuorittuna ja siivutettuna
    • 5 herkkusientä, siivutettuna
    • 1 dl tuoreita korianterin lehtiä
    • 3 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 1 rkl sweet chili -kastiketta
    • 1.5 rkl limemehua
    • 1 rkl kalakastiketta
    • 10 kpl riisipaperia (esim. Blue Dragon Spring Roll Wrappers)

    Valmistus

    1. Sekoita katkaravut ja kasvikset. Marinoi sweet chili -kastikkeella, limellä ja kalakastikkeella.
    2. Anna maustua kylmässä vähintään 30 min.
    3. Upota riisipaperit (yksitellen) kylmään veteen kunnes ne pehmenevät.
    4. Täytä riisipaperiarkki täytteellä ja rullaa kauniiksi kesärullaksi..
    5. Tarjoile dippikastikkeen kanssa, esim. Chili-inkivääri dippikastike on herkullinen lisuke kesärullille!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET