Kala & äyriäinen

Yrttimarinoitu turska grillissä

Yrttimarinoitu turska grillissä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g turskaa tai muuta kalaa
    • Marinadi:
    • 2 rkl tuoreita yrttejä, hienonnettuna (esim. timjami ja oregano)
    • 1 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 1 rkl vaaleaa balsamietikkaa
    • 1-3 tl kuivattuja chilihiutaleita
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 2 dl öljyä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita marinadin ainesosat keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    2. Kuutioi kala. Siirrä kuutioitu kala pakastuspussiin ja lisää suurin osa marinadista (säästä hieman grillausta varten). Anna marinoitua kylmässä 2 tuntia.
    3. Grillaa kala joko suoraan grillissä tai grillauslaudan päällä. Sivele päälle säästettyä marinadia.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET