Kastike

Appelsiinikastike

Appelsiinikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 dl kermaa
    • 2 dl kevytmaitoa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kanafondia
    • 1 tl hienoksi raastettua appelsiininkuorta
    • 3 rkl appelsiinimehua
    • 0,5 dl sipulisilppua
    • 1 rkl voita
    • Suolaa ja mustapippuria
    • Mahd. maissijauhoa

    Valmistus

    1. Paista sipulia voissa matalalla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
    2. Lisää appelsiinimehu ja fondi, keitä kokoon.
    3. Laimenna kermalla ja maidolla ja anna kastikkeen kiehua 5 minuuttia.
    4. Sekoita tai siivilöi kastike ja lisää appelsiininkuori.
    5. Suurusta kastike maissijauholla, jos se tuntuu liian ohuelta.
    6. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET