Kastike

Bouillabaisse-kastike

Bouillabaisse-kastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 0.5 keltasipulia, hienonnettuna
    • 1 kpl porkkanaa, kuutioituna
    • 3 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • 1 maustemitta fenkolinsiemeniä
    • 0.5 pkt sahramia
    • 2 rkl tomaattipyrettä
    • 2 kpl tomaattia, pilkottuna
    • 1 kpl appelsiinia, raastettu kuori ja mehu
    • 2 dl kuivaa valkoviiniä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 4 dl vettä
    • 2 rkl voita

    Valmistus

    1. Kuullota kasvikset ja mausteet oliiviöljyssä keskikuumalla lämmöllä, mutta älä ruskista. 
    2. Lisää tomaattipyre ja kuullota vielä 1 min. 
    3. Lisää valkoviini, fondi, vesi ja appelsiinimehu. Hauduta noin 15 min. 
    4. Soseuta kastike ja siivilöi hienojakoisen siivilän läpi. 
    5. Mausta suolalla ja pippurilla ja vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen voi. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET