Kastike
Betyg:
Annokset: 4
Ainesosat
- 1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
- 2 kpl kananmunankeltuaisia
- 2 kpl valkosipulin kynsiä
- 1 tl sitruunanmehua
- 1 tl sinappia
- 30 g parmesaanijuustoa, raastettuna
- 1 rkl anjovisfileetä, hienonnettuna
- 1 dl rypsiöljyä
Valmistus
- Sekoita sauvasekoittimella keltuaiset, sitruunamehu, murskattu valkosipulin kynsi ja sinappi.
- Lisää öljy vähitellen samalla voimakkaasti sekoittaen, kunnes saat tasaisen majoneesin.
- Mausta fondilla, hienonnetulla anjoviksella sekä raastetulla parmesaanilla.
- Sekoita kastike isohkoiksi paloiksi revityn sidesalaatin kanssa. Tarjoa lisäksi leipäkuutioita ja ruskistettuja broilerinfilekuutioita. Kastike sopii hyvin myös kalalle.