Kastike

Chili-paprikakastike

Chili-paprikakastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl punaista paprikaa
    • 10 g makeaa chilipaprikaa
    • 3 dl kermaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 2 kpl valkosipulinkynsiä
    • suolaa
    • valkopippurijauhetta
    • sokeria

    Valmistus

    1. Halkaise paprika ja chili, poista siemenet ja valkoiset osat. 
    2. Hauduta paprika ja makea chili kermassa ja fondissa kannen alla täysin pehmeäksi. 
    3. Soseuta keitos pehmeäksi kastikkeeksi. 
    4. Siivilöi ja kaada kattilaan, kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää halutessasi ripaus sokeria. S

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET