Kastike

Crème fraiche-kastike vasikanfondilla ja valkosipulilla

Crème fraiche-kastike vasikanfondilla ja valkosipulilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

Skickat!

Ainesosat

  • 4 dl crème fraîchea
  • 2.5 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
  • 1 tl soijakastiketta, esim. Mrs Cheng's
  • 1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
  • mustapippurirouhetta

Valmistus

  1. Vispaa yhteen kaikki ainekset ja laita kylmään vähintään 30 minuutiksi ennen tarjoamista.

Kastikkeen voi myös kuumentaa ja tarjota lämpimänä.

Yksinkertainen, nopea ja maukas kastike sopii erinomaisesti naudan- ja porsaanlihalle. 

SISÄLTYVÄT TUOTTEET