Kastike

Fenkoli-pancetta-valkoviinikastike

Fenkoli-pancetta-valkoviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 0.5 kpl fenkolia, hienoksi kuutioituna
    • 100 g pancettaa, kuutioituna
    • 1 dl valkoviiniä, puolikuivaa
    • 1.5 dl vettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 2 dl kermaa
    • 25 g voita
    • suolaa ja valkopippurijauhetta

    Valmistus

    1. Kuullota pancetta voissa, kunnes se on saanut kullanruskean värin. 
    2. Lisää fenkoli ja kuullota vielä pari minuuttia. 
    3. Lisää valkoviini, vesi ja fondi. Keitä noin 5 min.
    4. Lisää kerma ja keitä vielä 5 min.
    5. Mausta suolalla ja pippurilla. Suurusta haluttuun sakeuteen pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä. 

     

    Pancetta on italialainen pekonin kaltainen lihajaloste, joka on maustettu esim. rosmariinilla, valkosipulilla tai fenkolilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET